Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hétköznapi töprengő

Hétköznapi töprengő

Alkotmányos joguk hülyének nézni minket

2018. szeptember 28. - dreamer28

Az utóbbi napokban ismét kavargott a szaros víz Orbán Viktor miniszterelnök körül a magángépes kiruccanások miatt. Természetesen erről is Soros tehet...

Ami igazán kiverte nálam a biztosítékot, az ez: https://index.hu/belfold/2018/09/27/orban_garancsi_magangepen_gulyas_szerint_csak_lejarato_akcio/

"Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője az ATV-ben egyenesen arról beszélt, hogy ez a Garancsi-féle magángépes utazás nem is ajándék, hanem egyszerűen csak arról van szó, hogy Orbán és Garancsi barátok, és a barátok megosztják egymás közt, amijük van. Az RTL meg is kérdezte Gulyást, hogy mi fér még bele barátok között, hol lehet a megosztás határa, esetleg Garancsi adhat-e lakást a miniszterelnök gyerekeinek, mert hogy neki sok pénze van, vagy Mészáros üzletrészt más családtagoknak? Gulyás szerint ebben a határ „a polgári jó ízlés és a választópolgárok értékítélete”."

Szóval az én értékítéletembe és polgári jó ízélsembe nem fér bele ez a dolog. Főként, hogy nem ajándék, nem juttatás, csak annyi történt hogy egy barát megosztotta azt amije van. Szép barátság nem mondom, de ha nem ilyen pozícióban levő emberekről lenne szó, akkor azt mondom ok a dolog. És akkor csak visszatekintve, akik csak úgy baráti alapon kaptak valamit: Rogán Antal helikopterezése Szabó Zsófiék esküvőjére (jó-jó ez a felesége részéről lett intézve, de a tagadás amit levágott, és a perrel való fenyegetés..), Semjén Zsolt svédországi vadászata (mai napig nem tisztázott hogy legális volt-e a szarvas kilövése), Kósa Lajos 800 milliós jutalma a csengeri asszonytól (átverés, kamu, de azért van róla papír, hogy kapott volna ekkora összeget a segítsége gyanánt, baráti alapon).

Értem én, hogy a szocialista kormányok így, meg úgy, de a lopott pénzek nagyságrendbeli elsikkasztása nem mindegy. Tudom, bevett szokás hogy mindenki lop. De miért van ez így? Állandóan szócsatázok ha szóba kerül ez a téma bármilyen beszélgetés során, mert nem tudom ezt a dolgot elfogadni. Túlságosan idealista és romantikus alkat vagyok, hogy ne a köz javát vegyem alapul. Furcsálom, hogy ez a dolog nem mozgatja meg az emberek ingerküszöbét, nem tesznek semmit ellene. És furcsálom, hogy egy rétegnek még mindig el lehet adni az elmúlt 8 évet, Gyurcsányt, és Sorost. Még mindig jönnek azzal, hogy Gyurcsányék bevallottan hazudtak éjjel és nappal. Orbánék nem ezt csinálják már 8 éve? Nem hazudnak hüylére minket? Nem furcsa, hogy kormánypárti politikusok azt mondhatják, hogy alkotmányos joguk hülyének lenni? Ok, legyenek. És legyen alktományos joguk hülyének nézni bennünket, de nekünk alkotmányos jogunk nem hülyének lenni. Ennyi. 

És mielőtt ballibsizne valaki, szavaztam én a Fideszre korábban, és ugyan balos beállítottságú vagyok, de inkám vallom centralistának. Egyébként hol van egy erős centralista nézetű párt?

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapitoprengo.blog.hu/api/trackback/id/tr2814269715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása